Burris Four Xe -sarja

Burris Four Xe -sarja

Burris Four Xe -sarjan kiikaritähtäimet tarjoavat edistyksellistä optiikkaa valaistulla ristikolla, jotta tähtääminen onnistuu kaikissa valaistusolosuhteissa. Four Xe -kiikaritähtäimien suorituskyky on arvoaan suurempi useiden ominaisuuksien ansiosta. Korkeaprofiiliset koron ja tuulipoikkeaman säätötornit helpottavat osumapisteen kohdistamista ja nelinkertainen suurennos antaa laajan näkökentän lyhyillä ampumaetäisyyksillä, kun taas pidemmillä matkoilla kohteen tunnistaminen on helpompaa. Voit valita kolmen eri tähtäinristikon välillä: German 3P #4, Ballistic Plex E3™ tai SCR MIL, kaikki kirkkaasti valaistuja ja selkeitä kaikissa valaistusolosuhteissa, mikä parantaa tähtäämisen tarkkuutta.

Burris Four Xe -sarja jatkaa laadukkaiden ja suorituskykyisten kiikaritähtäinten tarjoamisen metsästäjille ja ampumaharrastajille. Tämä sarja edustaa uusinta optista teknologiaa ja innovaatiota, joka vastaa vaativien käyttäjien tarpeisiin erilaisissa metsästys- ja ampumatarpeissa.

Burris Four Xe -sarjan kiikaritähtäimet on suunniteltu tarjoamaan erinomaista optista suorituskykyä kaikissa valaistusolosuhteissa. Ne tarjoavat kirkkaan ja terävän kuvan, joka mahdollistaa tarkan tähtäämisen ja osuman joka kerta. Tähtäinten linssit on varustettu erityisillä pinnoitteilla, jotka parantavat valonläpäisyä ja vähentävät heijastuksia, jotta käyttäjä voi nauttia selkeästä näkymästä kaikissa tilanteissa.

Four Xe -sarjan kiikaritähtäimissä yhdistyvät kestävä rakenne ja luotettavuus. Ne ovat vedenkestäviä, pölytiiviitä ja iskunkestäviä, mikä tekee niistä luotettavan valinnan vaihteleviin sääolosuhteisiin ja intensiiviseen käyttöön. Tähtäimien rakenteellinen vahvuus varmistaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden vuosien mittaan.

Burris Four Xe -sarjan kiikaritähtäimet tarjoavat myös monipuolisia säätömahdollisuuksia, jotka mahdollistavat tarkan tähtäämisen eri etäisyyksillä ja olosuhteissa. Ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja nopeasti säädettäviksi, mikä parantaa käyttäjän tehokkuutta ja tarkkuutta ampumahetkellä. Tähtäinten ergonominen muotoilu mahdollistaa nopean ja mukavan tähtäämisen joka laukauksella.

Burris Four Xe 6-24x50

Burris Four Xe 6-24x50

Kun kohteesi on kaukana, Burris Four XE 6-24x50 tuo sen lähelle erinomaisen optiikkansa avulla.

Burris Four Xe 3-12x56

Burris Four Xe 3-12x56

Keskipitkien ampumamatkojen pettämätön kumppani kaikkiin valaistusolosuhteisiin.

Burris Four Xe 2,5-10x50

Burris Four Xe 2,5-10x50

Arvoaan suurempaa suorituskykyä metsästäjän kaikkiin tarpeisiin.

Burris Four Xe 1-4x24

Burris Four Xe 1-4x24

Edistyksellistä optiikkaa nopeisiin tilanteisiin esimerkiksi ajojahdissa.

Helppokäyttöiset säätötornit

Kiikaritähtäimen koron ja tuulipoikkeaman säädöt on helppo ja nopea tehdä ilman työkaluja.

Nelinkertainen suurennos

Nelinkertainen suurennos takaa sinulle laajemman näkökentän lyhyillä ampumaetäisyyksillä ja helpottaa kohteen löytämistä pidemmillä etäisyyksillä

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen