Burris Eliminator 6

Burris Eliminator 6

Harjoittele äärimmäisillä etäisyyksillä, metsästä vastuullisesti, älä ammu ohi enää koskaan. Burris Eliminator 6 on vallankumouksellinen kiikaritähtäin, jollaista et ole vielä koskaan nähnyt. Napin painalluksella Eliminator 6 mittaa etäisyyden kohteeseen, kertoo sen HUD-näytöllä, laskee koron ja tuulipoikkeaman, ja osoittaa oikean tähtäyspisteen ristikolla. Ei enää summittaisia arvioita, vaan teknologian takaamaa tarkkuutta jokaisella laukauksella.

Pituus

370 mm

Paino

850 g

Osumapisteen korjaus

1/8 MOA

Parallaksi

Side focus

Etulinssin halkaisija

56 mm

Suurennus

4-20x

Korkeuden säädön kapasiteetti

40 MOA

Patterin tyyppi

Kaukosäädin: CR2032; Kiikaritähtäin: CR123A

Runkoputken halkaisija

34 mm

Ristikko

X177 SFP

Tuulenkorjauksen kapasiteetti

40 MOA

Okulaarin ulkohalkaisija

44 mm

Viimeistely

Musta

Kirkkauden säätö

Automaattinen tai valittavissa 9 kirkkaustason väliltä

BURRISCONNECT

Eliminator 6:n ballistiset profiilit lasketaan BurrisConnect -sovellukseen syötettyjen tietojen perusteella. Siirrä laskurin tuottama digitaalinen DOPE-kortti sovelluksesta kiikaritähtäimeen Bluetoothin avulla, jolloin kaikki olosuhteet huomioidaan ennen tärkeää riistalaukausta. Sovellus mahdollistaa niin tehdaslataukset kuin täydellisen muokattavuudenkin.

HEADS-UP DISPLAY (HUD)

Eliminator 6 mittaa yhdellä napin painalluksella etäisyyden tehokkaasti yli 1800 metriin valoa heijastavista kohteista ja yli 1200 metriin tummemmista kohteista, kuten hirvistä ja kauriista. Aseta ristikko kohteeseen ja paina nappia - etäisyys on näkyvillä jaardeina tai metreinä kiikaritähtäimen heads-up-displayssa.

Olosuhteet on huomioitu

Ympäristön vaikutukset ballistiikkaan voivat olla todella suuria. Eliminator 6:n sisäänrakennetut lämpömittari, barometri ja kallistusmittari ottavat olosuhteet automaattisesti huomioon, mutta voit syöttää tiedot myös itse. Tämäkään ei ole liian suuri haaste BurrisConnectin ballistiikkalaskurille.

Äärimmäistä tarkkuutta

Digitaalinen DOPE-kortti toimii saumattomasti yhteen Eliminator 6:n valaistun X177-ristikon kanssa, jolloin se näyttää juuri oikean tähtäyspisteen mitatulle ampumaetäisyydelle. Ristikon ällistyttävä 1/5 MOA:n tarkkuus osoittaa tähtäyspisteen aina juuri siihen, missä luodin osumakohta tulee olemaan.

Shotcall Indicator

Shotcall Indicator tuntee aseesi ja patruunoidesi rajat. Sen avulla metsästät eettisesti, sillä älykäs Eliminator 6 kertoo sinulle, milloin ampumaetäisyys on liian pitkä kyseiselle kaliiperille riittävän osumaenergian takaamiseksi. SCI ilmaisee selkeän "X"-merkinnän jos etäisyys on liian pitkä eettiselle riistalaukaukselle.

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen