Lämpötähtäimet

Lämpötähtäimet

Nosta yömetsästys uudelle tasolle kolmen mullistavan lämpöoptiikkatuotteen avulla. Thermal Handheldin avulla tarkkailet kohteita yli 730 metrin päästä jopa keskellä yötä. Thermal Clip-on:lla voit vaihtaa tavallisesta näkymästä lämpötähtäimeen sekunneissa. Ominaisuuksia pullollaan oleva, 4x suurennoksella varustettu Thermal Scope tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja arvoa yökäyttöön tarkoitettuna optiikkana.

Burrisin lämpötähtäimet edustavat huippuluokan teknologiaa ja innovaatiota, jotka on suunniteltu nostamaan metsästys- ja taktinen käyttö uudelle tasolle. Näiden lämpöoptisten laitteiden avulla käyttäjät voivat havaita kohteita tehokkaasti myös vähävaloisissa olosuhteissa ja jopa pimeässä.

Burrisin Thermal Handheld tarjoaa erinomaisen tarkkuuden ja kantomatkan, jonka avulla käyttäjät voivat tarkkailla kohteita yli 730 metrin etäisyydeltä. Tämä käsikäyttöinen lämpötähtäin on ihanteellinen väline, kun tarvitaan nopeaa reagointia ja tarkkaa tilannetietoisuutta kaikissa yömetsästys- ja valvontatehtävissä.

Thermal Clip-on -malli mahdollistaa perinteisen tähtäimen muuttamisen lämpötähtäimeksi sekunneissa. Tämä ominaisuus säilyttää aseen alkuperäisen ergonomian ja ampuma-asennon, mikä on erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa nopea vaihto on välttämätöntä.

Burrisin 4x suurennoksella varustettu Thermal Scope tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja tarkkuuden yökäyttöön. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattikäyttöön ja metsästykseen. Tämä lämpötähtäin tarjoaa tarkan tähtäämisen eri etäisyyksillä ja mahdollistaa luotettavan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Burrisin lämpötähtäimet ovat suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen luotettavuutta, tarkkuutta ja suorituskykyä, jotka täyttävät ammattikäyttäjien korkeimmatkin odotukset. Olitpa sitten metsästäjä, turvallisuusalan ammattilainen tai aktiivinen ulkoilmaihminen, Burrisin lämpötähtäimet ovat tehokkaita työkaluja, jotka auttavat saavuttamaan parhaat tulokset.

Burris BTC 35

Burris BTC 35

Burris Clip On on näppärä käsikäyttöinen lämpökamera, josta on helppo muodostaa lämpötähtäin minkä tahansa perinteisen kiikaritähtäimen kanssa yksinkertaisella

Burris BTC 35 v2

Burris BTC 35 v2

Muuta metsästyksesi monipuolisella Burris Clip-On v2 -lämpökameralla.

Burris BTS

Burris BTS

Burris lämpötähtäimet ovat täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kohottamaan yömetsästyksen laadun täysin uudelle tasolle.

Burris BTS v2

Burris BTS v2

Paranneltua suorituskykyä tutusta Burris BTS-lämpötähtäimestä. Löydä yön parhaat saaliit entistäkin varmemmin.

Burris BTH35

Burris BTH35

Nykyaikaisella, kevyellä rakenteella varustettulla käsikäyttöisellä lämpökameralla on kyky seurata saalista lähes 700 m:n etäisyydeltä.

Burris BTH35 v2

Burris BTH35 v2

Entistäkin parempi ja tarkempi versio Burris BTH35:stä, jolla seuraat saalista lähes 700 m etäisyydeltä

Burris BTH19 v2

Burris BTH19 v2

Seuraa saalistasi ja tallenna näkymä älypuhelimeesi tällä kevytrakenteisella, käsikäyttöisellä lämpökameralla

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen