Burris Fullfield -sarja

Burris Fullfield -sarja

Burris Fullfield™ -kiikaritähtäimet esittelivät merkittäviä innovaatioita tullessaan ensimmäistä kertaa markkinoille. Niiden tarjoama laajempi näkökenttä oli vertaansa vailla muihin kiikaritähtäimiin verrattuna, mikä paransi merkittävästi tähtäämisen helppoutta ja käyttömukavuutta. Tähtäimet varustettiin myös erittäin vaikuttavilla ominaisuuksilla, kuten täysteräksisillä säätötorneilla, jotka eivät ainoastaan taanneet luotettavuuden kentällä, vaan myös lisäsivät tähtäinten kestävyyttä ja tarkkuutta. Lisäksi Fullfield™ -sarjan tähtäimissä oli luodin pudotusta kompensoivat tähtäinkuvat, jotka mahdollistivat tarkemman tähtäämisen eri etäisyyksillä.

Burris Fullfield E1™ jatkaa tätä perinnettä edistyksellisillä päivityksillä. Tähtäinristikoita on hienosäädetty entistäkin paremman tarkkuuden saavuttamiseksi, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan vaativiin metsästys- ja ampumatarpeisiin. Suurennosrenkaan säätöä on päivitetty helpommin käännettäväksi, mikä parantaa käyttömukavuutta ja nopeuttaa säätöjen tekemistä kentällä. Lisäksi linssinsuojien kiertymisen estäminen on huomioitu, mikä pidentää tähtäinten käyttöikää ja ylläpitää optisen suorituskyvyn korkeaa tasoa.

Burris Fullfield -sarjan kiikaritähtäimet tarjoavat edelleen erinomaisen optisen suorituskyvyn ja kestävyyden kaikissa metsästys- ja ampumatarpeissa. Ne on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ja intensiivistä käyttöä. Tähtäinten käyttäjäystävällinen suunnittelu ja tarkka optiikka varmistavat, että jokainen laukaus on tarkka ja luotettava, olipa kyseessä sitten metsästysretki tai ampumaharjoitus.

Valitsemalla Burris Fullfield -sarjan kiikaritähtäimen valitset vuosikymmenien kokemuksen ja innovaation, joka täyttää kaikki odotuksesi laadusta, suorituskyvystä ja kestävyydestä. Olitpa sitten aloitteleva metsästäjä tai kokenut ammattilainen, Burris Fullfield -sarja auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset jokaisella laukauksella.

Burris Fullfield E1 6,5-20x50

Burris Fullfield E1 6,5-20x50

Osu varmasti satojen metrien päähän helposti säädettävän ristikon avulla tällä 6,5-20x suurentavalla kiikaritähtäimellä

Burris Fullfield E1 4,5-14x42

Burris Fullfield E1 4,5-14x42

Tuhansien laukauksien, lukemattomien seikkailujen ja haastavien olosuhteiden jälkeen Fullfield E1 on edelleen luotettava kumppani.

Burris Fullfield E1 3-9x40

Burris Fullfield E1 3-9x40

Suunniteltu kovaan käyttöön ja ankariin olosuhteisiin. Sopii kaikkeen metsästykseen.

Yksinkertainen mutta hienostunut

Suunniteltu intohimoisille käyttäjille, jotka haluavat yksinkertaisen, hienostuneen ja äärimmäisen tarkan kiikaritähtäimen.

Helppokäyttöiset säätötornit

Kiikaritähtäimen koron ja tuulipoikkeaman säädöt on helppo ja nopea tehdä ilman työkaluja

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen