Burris Veracity PH -sarja

Burris Veracity PH -sarja

Burris Veracity PH -sarja edustaa Burrisin sitoutumista tarjota korkealuokkaisia tähtäinratkaisuja vaativille metsästäjille ja tarkkuusammuntaan erikoistuville ammattilaisille. Tämä sarja yhdistää huippuluokan optisen suorituskyvyn, kestävyyden ja käyttäjäystävällisen suunnittelun tarjoten erinomaiset tähtäimet niin pitkän matkan tarkkuusammuntaan kuin vaativiin metsästysolosuhteisiin.


Burris Veracity PH -tähtäimissä korostuu Burrisin pitkä historia ja asiantuntemus optiikan alalla. Tähtäimissä käytetään edistynyttä optista teknologiaa ja korkealaatuisia linssejä, jotka takaavat erinomaisen valonkeruukyvyn ja kuvan selkeyden kaikissa valaistusolosuhteissa. Tämä mahdollistaa tarkan tähtäyksen myös hämärässä tai vaihtelevissa sääolosuhteissa, mikä on ratkaisevaa metsästyksessä ja tarkkuusammunnassa. Veracity PH -sarjan tähtäimissä on vahva ja kestävä rakenne, joka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääoloja. Ne ovat vedenkestäviä, pölytiiviitä ja iskunkestäviä, mikä tekee niistä luotettavan valinnan haastaviin ulkoilmaolosuhteisiin. Tähtäimissä käytetään myös erityisiä pinnoitteita, jotka parantavat linssien kestävyyttä naarmuuntumista ja likaantumista vastaan.


Burris Veracity PH -sarjan tähtäimet ovat suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja nopeasti säädettäviksi. Ne tarjoavat tarkkuutta parantavia säätömahdollisuuksia ja ergonomisen käyttöliittymän, joka helpottaa tähtäämistä ja ampumista erilaisissa tilanteissa. Tähtäimet ovat helppoja asentaa ja ne sopivat moniin erilaisiin aseisiin.


Valitsemalla Burris Veracity PH -sarjan tähtäimen valitset luotettavan kumppanin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden kaikissa ulkoilmaelämän haasteissa. Olitpa sitten intohimoinen metsästäjä, ammattilainen tai tarkkuusammunnan harrastaja, Burris Veracity PH -sarja täyttää odotuksesi ja auttaa saavuttamaan tarkkoja osumia ja onnistumisia jokaisessa tilanteessa.

Burris Veracity PH 3-15x44

Burris Veracity PH 3-15x44

Latvalinnustajien ja kyttäysmetsästäjien kiikaritähtäin, joka määrittää tähtäyspisteen puolestasi

Burris Veracity PH 2.5-12x42

Burris Veracity PH 2.5-12x42

Markkinoiden edistynein kiikaritähtäin monipuolisella suurennosalueella niin ajojahtiin kuin kyttäysmetsästykseenkin

Burris Veracity PH 4-20x50

Burris Veracity PH 4-20x50

Erittäin pitkille etäisyyksille ampuvien metsästäjien edistynyt kiikaritähtäin modernilla teknologialla

BURRIS PĒK

Burris PĒK (Programmable Elevation Knob) on ohjelmoitava koronsäädin, joka takaa ennennäkemättömän tarkkuuden. Järjestelmä yhdistää digitaalisen sensorin ja portaattoman koronsäädön jopa 1/10 MOA:n tarkkuuteen. Ballistiikkalaskurin ja digitaalisen koronsäädön avulla säädät kiikaritähtäimen pitkillekin etäisyyksille nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan ennen.

BURRISCONNECT

Veracity PH on paritettavissa BurrisConnect -applikaatioon, jonka avulla voit luoda ja ladata yksilöllisiä ballistiikkaprofiileita. Applikaatio käyttää ballistiikkalaskureita, joiden avulla voit säätää koron ja tuulipoikkeaman uskomattoman helposti.

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen