Burris Six Xe -sarja

Burris Six Xe -sarja

Burris Six Xe -kiikaritähtäinperhe erottuu monipuolisilla ominaisuuksillaan, jotka palvelevat monenlaisia ammuntatarpeita. Siinä on matalan ja korkean profiilin, käsin säädettävät koron ja tuulipoikkeaman säätötornit entistäkin tarkempaan osumapisteen hallintaan. Kuusinkertainen suurennos takaa laajan näkökentän ja auttaa kaukana olevien kohteiden havaitsemisessa. Käyttäjät voivat valita valaistujen tähtäinristikoiden väliltä, kuten German 3P #4, Ballistic Plex E3™ tai SCR MIL, kaikki kirkkaasti valaistuja ja selkeitä kaikissa valaistusolosuhteissa, mikä parantaa tähtäämisen tarkkuutta.

Burris Six Xe -sarja edustaa Burrisin uusinta innovaatiota ja huippuluokan teknologiaa tarjoten erinomaisen tähtäinratkaisun kaikenlaisiin metsästys- ja ampumatarpeisiin. Tämä sarja on suunniteltu erityisesti metsästäjille ja ampumaharrastajille, jotka arvostavat tarkkuutta, luotettavuutta ja käyttömukavuutta kaikissa olosuhteissa. Sarjan tähtäimissä korostuu erinomainen optinen suorituskyky ja innovatiivinen suunnittelu. Ne tarjoavat kirkkaan, terävän ja kontrastirikkaan kuvan kaikissa valaistusolosuhteissa, mikä on olennaista, kun metsästetään eri vuoden- ja vuorokaudenaikoina ja monipuolisissa sääolosuhteissa. Tähtäimissä käytetään korkealaatuisia linssejä ja optisia pinnoitteita, jotka parantavat valonläpäisyä ja vähentävät heijastuksia, varmistaen selkeän näkymän ja tarkan tähtäyksen.

Six Xe -sarjan tähtäimissä yhdistyvät kestävyys ja luotettavuus. Ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita, ja ne ovat vedenkestäviä sekä pölytiiviitä. Tähtäinten vahva rakenne ja laadukkaat materiaalit varmistavat niiden pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan metsästysreissuilla ja ampumaharjoituksissa.
Burris Six Xe -sarjan tähtäimet tarjoavat myös monipuolisia säätömahdollisuuksia, jotka mahdollistavat tarkan tähtäyksen eri etäisyyksillä ja olosuhteissa. Ne ovat helppoja asentaa ja säätää erilaisiin aseisiin ja tarpeisiin sopiviksi, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan eri metsästys- ja ampumatarpeisiin.

Valitsemalla Burris Six Xe -sarjan tähtäimen valitset luotettavan kumppanin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden ja käyttömukavuuden kaikissa metsästys- ja ampumatilanteissa. Olitpa sitten intohimoinen metsästäjä, aktiivinen ampumaharrastaja tai vaativissa olosuhteissa työskentelevä ammattilainen, Burris Six Xe -sarja täyttää odotuksesi ja auttaa saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset joka kerta.

Burris Six Xe 3-18x56

Burris Six Xe 3-18x56

Kaikkiin olosuhteisiin säädettävä valaistu ristikko pitkille ampumamatkoille esimerkiksi linnustajille

Burris Six Xe 1-6x24

Burris Six Xe 1-6x24

Valaistu ristikko ja edistyksellinen optiikka nopeisiin metsästystilanteisiin

Helppokäyttöiset säätötornit

Kiikaritähtäimen koron ja tuulipoikkeaman säädöt on helppo ja nopea tehdä ilman työkaluja

Kuusinkertainen suurennos

Kuusinkertainen suurennos takaa laajan näkökentän lyhyillä etäisyyksillä ja helpottaa kohteen löytämistä pidemmillä etäisyyksillä

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen