Etäisyysmittarit

Etäisyysmittarit

Signature LRF 2000 on täydellinen kumppani Burris -kiikaritähtäimelle, joka määrittelee etäisyysmittareiden toimintanopeuden uudelleen. Mittaa kohteiden etäisyydet nopeasti 4,5-2200 metrin välillä käyttämällä urheilu-, metsästys- tai automaattisia etäisyysmittaustiloja, tai skannaa alue välittömällä etäisyyden mittauksella skannaustilassa. 7x suurennos ja HD-linssit tekevät kohteiden löytämisestä helppoa.

Burris etäisyysmittarit ovat luotettavia työkaluja, jotka tarjoavat tarkan etäisyyden mittauksen metsästykseen, golfiin ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin. Burris on tunnettu laadukkaista optisista tuotteistaan, ja heidän etäisyysmittarinsa eivät ole poikkeus. Ne on suunniteltu tarjoamaan tarkkoja mittauksia eri olosuhteissa ja vaihtelevilla etäisyyksillä. Burrisin etäisyysmittareissa yhdistyvät huippuluokan optiikka ja helppokäyttöisyys. Ne käyttävät kehittyneitä laserteknologioita, jotka mahdollistavat nopean ja tarkan etäisyyden mittaamisen kohteeseen. Tämä on erityisen arvokasta metsästäjille, jotka tarvitsevat tarkkoja etäisyyksiä osuman varmistamiseksi.

Etäisyysmittareiden käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä tekee niistä sopivia kaiken tasoisille käyttäjille. Ne voivat tarjota mittauksia eri mittayksiköissä, kuten metreinä tai jaardeina, ja useimmissa malleissa on myös muita ominaisuuksia, kuten kaltevuuden kompensointi, joka auttaa määrittämään oikean ammuntakulman vaikeassa maastossa.
Burrisin etäisyysmittarit on suunniteltu kestämään ulkoilmaolosuhteita. Ne ovat yleensä vedenkestäviä ja iskunkestäviä, mikä tekee niistä luotettavia kumppaneita kaikissa sääolosuhteissa ja aktiivisessa käytössä. Niiden kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät niistä helppoja kuljettaa mukana metsästysreissuilla tai golfkentällä.

Valitsemalla Burrisin etäisyysmittarin valitset luotettavan ja tarkan työkalun, joka auttaa parantamaan suorituskykyäsi metsästysretkilläsi.

Burris Signature LRF 2000

Burris Signature LRF 2000

Burris on jo entuudestaan tunnettu tehokkaiden etäisyysmittareiden integroinnista optiikkaan, ja nyt saatavilla ovat myös Signature LRF -monokulaari.

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen