Kiikaritähtäimet

Kiikaritähtäimet

Burrisilla tiedetään, mitä metsästyskauden aloitus sinulle merkitsee, sillä työntekijät ovat myös intohimoisia metsästäjiä. Metsällä kaiken keskiössä on luotettavuus. Metsästyskäyttöön suunniteltujen Burris -kiikaritähtäimien taustalla on yli 40 vuoden kokemus optiikan kehittämisestä, jotta sinulla olisi käytössäsi laadukas ja äärimmäisen luotettava kiikaritähtäin, jonka kuva on aina kirkas ja selkeä. Sen Burris myös takaa. Nämä kiikaritähtäimet kestävät metsästäjältä toiselle sukupolvien ajan.
Burris kiikaritähtäimet ovat ansainneet maineensa laadukkaista optisista ratkaisuistaan, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn metsästykseen, ampumaurheiluun ja taktiseen käyttöön. Burris on tunnettu sitoutumisestaan innovaatioon ja teknologiseen kehitykseen, mikä näkyy heidän kiikaritähtäimissään erityisesti optisen laadun, kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden osalta.

Burris kiikaritähtäimet tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ja malleja, jotka vastaavat eri käyttäjien tarpeisiin ja ampumaolosuhteisiin. Ne ovat saatavilla eri suurennoksilla ja linssikoilla, jotka tarjoavat vaihtoehtoja eri etäisyyksille ja valaistusolosuhteille. Burrisin kiikaritähtäimet on suunniteltu tarjoamaan kirkkaan ja terävän kuvan, joka mahdollistaa tarkan tähtäämisen ja osuman joka kerta.

Kestävyys on yksi Burrisin kiikaritähtäinten keskeisistä ominaisuuksista. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Useimmat Burrisin kiikaritähtäimet ovat vedenkestäviä, huurtumattomia ja iskunkestäviä, mikä tekee niistä luotettavia kumppaneita kaikissa ulkoilmaolosuhteissa. Burris kiikaritähtäinten optiikka on korkealaatuista ja niissä käytetään monikerrospinnoitettuja linssejä, jotka parantavat valonläpäisyä ja vähentävät heijastuksia. Tämä varmistaa selkeän ja kirkkaan kuvan myös heikossa valaistuksessa ja vaikeissa sääolosuhteissa. Lisäksi Burrisin kiikaritähtäimissä on usein säädettävä okulaari ja tarkennus, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja tarkkuutta.

Burris kiikaritähtäimet ovat suunniteltu tarjoamaan ammattilaislaatuista suorituskykyä kaikille käyttäjille, olipa kyseessä sitten metsästys tai kilpa-ammunta.

Burris Ballistic III Laserscope

Burris Ballistic III Laserscope

Burris Ballistic III Laserscope -kiikaritähtäimessä on sisäänrakennettu etäisyysmittari, joka laskee tarkan etäisyyden kohteeseen ja luodin lentoradan

Burris Ballistic V Laserscope

Burris Ballistic V Laserscope

Burris Ballistic V Laserscope -kiikaritähtäimessä on sisäänrakennettu etäisyysmittari, joka laskee tarkan etäisyyden kohteeseen ja luodin lentoradan

Burris Eliminator 6

Burris Eliminator 6

Maailman innovatiivisin ja tehokkain metsästyskiikari

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen