Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Burris Optics on tunnettu aseoptiikkaa mullistavista ratkaisuistaan, eivätkä Burris -lämpötähtäimet ole poikkeus. Monipuoliset, säädettävät ja erinomaisella resoluutiolla varustetut lämpötähtäimet vievät niin metsästyksen kuin ampumaurheilunkin täysin uudelle tasolle nyt myös Suomessa. Burrisin valikoimasta löydät lämpötähtäimet, kiikaritähtäimeen kiinnitettävät clip-on -lämpötähtäimet kuin käsivaralla käytettävät lämpökameratkin. Kaikki ne ovat taattua Burris-laatua.

Erinomainen resoluutio auttaa tunnistamisessa

Burrisin lämpötähtäimien ja -kameroiden resoluutio on huippuluokkaa, minkä ansiosta pystyt tunnistamaan kohteen hämärässä yhtä hyvin kuin päivänvalossakin. Yhdistettynä korkeaan virkistystaajuuteen, myös liikkuvien kohteiden seuraaminen on vaivatonta laadukkaan ja terävän kuvan ansiosta. Laitteiden monipuolisten säätöjen avulla pystyt käyttämään myös Burris Hot Track -ominaisuutta lämpöjälkien seuraamiseen esimerkiksi jäljestyksessä tai kohteen etsimiseen tiheäkasvuisessa maastossa. Burris -lämpötähtäimien käyttö ei suinkaan rajoitu pelkästää pimeään tai hämäriin olosuhteisiin, vaan niistä on hyötyä monissa tilanteissa myös päivänvalolla.

Kaikissa laitteissa on valittavana vaihtoehtoiset väripaletit, jotta saat kohteesi erotettua ympäristöstään entistäkin tehokkaammin. Yhdistä Burris -lämpötähtäin Burris Connect -sovelluksen avulla puhelimeesi, jolloin voit paitsi seurata tapahtumia puhelimesi näytöltä, myös tallentaa lämpötähtäimen näkymät puhelimeen kuvina tai videona. Tähtäinristikot, näytön kirkkaus ja suurennos ovat niin ikään säädettävissä helppokäyttöisillä painikkeilla. Etäisyyden mittaaminenkin on Burris -lämpötähtäimillä suorastaan lasten leikkiä, sillä voit kytkeä etäisyyden arviointiin käytettävien korkeuspalkkien näkymän päälle tai pois milloin tahansa.

Burris BTS on käyttövalmis lämpötähtäin

Burris BTS on kiikaritähtäimen tilalle asennettava lämpötähtäin, jossa on kaikki tutut Burris -lämpötähtäimien ominaisuudet yhdessä paketissa. 4-kertainen suurennos, viisi eri väripalettia, Hot Track sekä etäisyyden arviointia helpottavat ominaisuudet jättävät sinun tehtäväksesi ainoastaan liipaisimen vedon. Kymmenen erilaisen tähtäinristikon joukosta jokainen löytää itselleen ja tilanteeseen sopivan ristikon. BTS on kiinnitettävissä niin AR-tyyppisiin tähtäinkiskoihin kuin pulttilukkoisiinkin kivääreihin sopivalla jalustalla.

Burris BTS

Burris BTS

Burris lämpötähtäimet ovat täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kohottamaan yömetsästyksen laadun täysin uudelle tasolle.

Burris BTS v2

Burris BTS v2

Paranneltua suorituskykyä tutusta Burris BTS-lämpötähtäimestä. Löydä yön parhaat saaliit entistäkin varmemmin.

BTC täydentää kiikaritähtäimesi pimeäominaisuuksia

Burris BTC on kiikaritähtäimeen kiinnitettävä clip-on -lämpötähtäin, joka vie nykyisen kiikaritähtäimesi uudelle tasolle. Sopivaa adapteria käytettäessä BTC:n kiinnittäminen on helppoa ja nopeaa, jonka jälkeen voit olla varma osumastasi myös haastavissa valaistusolosuhteissa. Tämän lisäksi Burris BTC:tä voi käyttää myös kädessä pidettävänä lämpökamerana esimerkiksi jäljestyksessä tai kohteen tunnistamisessa. Ominaisuuksiltaan BTC ei kalpene isoveljelleen BTS:lle, sillä myös BTC on yhdistettävissä puhelimeen ja siinä on sisäänrakennettuna samat väripalettivaihtoehdot kuin BTS:ssäkin. Kun muut pakkaavat aseitaan hämärän laskeuduttua, sinä voit jatkaa metsästystä BTC:n avulla.

Tarkkailuun ja jäljestykseen: Burris BTH

Erillinen apuväline kohteen varmaan tunnistamiseen hämärässä sekä korvaamaton kumppani jäljestykseen. Burris BTH on lämpökamera, jolla pystyt tarkkailemaan ympäristöäsi myös päivänvalolla, sillä lämpöjälki on nähtävissä missä valaistusoloissa hyvänsä. Hot Track -ominaisuus mahdollistaa lämpöjäljen havaitsemisen jopa lähes 700 metrin etäisyydeltä. Tämän ansiosta jäljestäminen on helpompaa, sillä kompakti laite kulkee mukanasi vaivatta vaikka kokonaisen metsästyspäivän ajan. Ladattavan Burris BTH:n akut kestävät pitkään, mutta jos olet unohtanut ladata lämpökameran ennen lähtöäsi, voit kytkeä varavirtalähteen BTH:n USB-porttiin ja jatkaa jahtia huoletta.

Oletko valmis viemään optiikkasi uudelle tasolle?

Burris -lämpötähtäimet ovat nyt saatavilla Suomessa kaikilta Burris-jälleenmyyjiltä. Jos tarkoituksenasi on hankkia erillinen lämpökiikari pelkästään supikoiran tai villisian hämäräpyyntiin, täydentää nykyistä kiikaritähtäintäsi clip-on -lämpötähtäimellä, tai viedä tarkkailu, havainnointi tai jäljestys uudelle tasolle, Burrisin lämpötähtäinvalikoimasta löydät ratkaisun.

Tietoa Burrisista

Vuonna 1971 perustettu ja Greeleyssä, Coloradossa pääkonttoriaan pitävä Burris Company tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan optiikkaa, mukaan lukien kiikaritähtäimet ja muut tähtäimet metsästykseen, ampumaurheiluun ja viranomaiskäyttöön; pistoolitähtäimet, kiikarit, ratakaukoputket, kiinnikkeet ja lisävarusteet. Lisätietoja Burris-tuotevalikoimasta löydät osoitteesta BurrisOptics.com tai Facebook.com/BurrisOptics.

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen