Burris Fastfire C

Burris Fastfire C

FastFire C on Burrisin viimeisin innovaatio punapistetähtäimien valikoimassa. Tämä superkevyt punapistetähtäin tekee tähtäämisestä vaivatonta lisäämättä aseen painoa juuri lainkaan. Lujarakenteinen FastFire C on varustettu Burrisin "Always On" -teknologialla, minkä ansiosta tähtäintä ei tarvitse kytkeä päälle erikseen, vaan riittää kun vedät sen kotelosta. Paristonkestosta ei silti tarvitse olla huolissaan, sillä yksi CR2032-paristo takaa jopa 25 000 käyttötuntia. Vaikka paristo pääsisikin loppumaan, apunasi on FastFire C:n integroitu ja irrotettava hahlo, joka on suunniteltu käytettäväksi aseen oman etujyvän kanssa. Voit myös säätää 6 MOA:n punapisteen valaistustehoa, jotta mitkään valaistusolosuhteet eivät olisi esteenä tarkoille osumille.

KOKO

41 x 25 x 25 mm

Materiaali

Polymeeri

Takuu

Ikuinen

Paino

12,5 g

Viimeistely

Musta

Patterin tyyppi

CR2032

Punapisteen koko

6 MOA

Osumapisteen korjaus

4 MOA

Suurennus

1X - Ei suurennusta

Kiinnitys

4 kpl M4 / M3 / 6-32 -ruuveilla

Kompakti ja kevyt

Alle 13 grammaa painava FastFire C ei vaikuta aseen tasapainoon tai käsiteltävyyteen. Runko on valmistettu korkealuokkaisesta polymeerista parhaan luotettavuuden ja rekyylinkeston takaamiseksi.

Kirkas, 6 MOA:n punapiste

6 MOA:n kirkas ja selkeä punapiste auttaa tähtäinkuvan löytämisessä kaikissa tilanteissa. Punapisteen kirkkaus on säädettävissä, jotta voit sovittaa sen valaistusolosuhteisiin sopivaksi.

1x suurennos

Käytännössä parallaksivapaa punapistetähtäin yksinkertaisella suurennoksella mahdollistaa molemmat silmät auki tähtäämisen sekä tinkimättömän osumatarkkuuden.

Burris Intelligent Auto-Bright

Tähtäin on aina valmiina käyttöön myös yllättävissä tilanteissa, sillä sen älykäs toiminto kytkee punapisteen päälle aistimalla muutokset valaistuksessa. Sen ansiosta tähtäin tunnistaa, onko se käytössä vai asekaapissa. Huomattavasti edistyneempi ratkaisu kuin usein käytetty shake awake -toiminto.

Irrotettava hahlo

FastFire C:ssä on irrotettava hahlo, joka on suunniteltu käytettäväksi aseen etujyvän kanssa. Hahlo on helposti asennettavissa ja poistettavissa ampujan mieltymyksen mukaisesti.

Blogi ja uutiset

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Kuinka valitsen sopivat kiikarinjalat

Burris julkaisee vallankumouksellisen Veracity PH kiikaritähtäimen